Kouzelný fotbalový míč Chvilku čteš ty a chvilku já - Toreck, Anton (Bambook, 2014)
Napínavý příběh o malých fotbalistech a touze po vítězství! Olda, Týna a Miki jsou pořádně naštvaní. Zase prohráli. Pak ale dostanou tajemný dárek - kouzelný fotbalový míč. Míč, se kterým lze údajně vyhrát jakýkoliv zápas...
Keywords: První čtení; Příběhy, deníky