Stigmatizace a sebestigmatizace u psychických poruch - Praško, Ján (Grada, 2015)
Pacienti trpící psychickými poruchami se denně potýkají nejen s příznaky své nemoci, ale také s diskriminací, která souvisí se stigmatizujícími postoji a s chováním společnosti. Monografie je věnována důležitému psychosociálnímu aspektu utrpení těchto osob.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie