Květiny pro každou zahradu Správná rostlina na správné místo - Hanzelka, Petr (Grada, 2015)
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. Cílem této knihy proto není jen představit zajímavé druhy či odrůdy a usnadnit výběr pro konkrétní stanoviště, ale také vás inspirovat, jaké trvalky zvolit v nejrůznějších zahradních úpravách, aby vás pohled na ně těšil od jara do pozdního podzimu.
Keywords: Zahradní rostliny