Rozpravy o józe Překlad a komentář Pataňdžaliho Jógasúter - Mazánek, Jiří (Alferia, 2014)
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí. Známý český učitel jógy přeložil základní spis o józe tak, aby mu porozuměl opravdu každý, a přidal k němu 24 kapitol výkladu, aby odhalil jeho vnitřní souvislosti a hluboký obsah.
Keywords: Harmonie těla a duše; Životní styl