První kroky s internetem 4., aktualizované vydání - Král, Mojmír (Grada, 2014)
Ani začátečníci se už nemusí bát internetu! Komunikujte se svou rodinou a vyhledávejte informace, které vás zajímají. Jednoduchá příručka vás to naučí srozumitelně a bez zbytečných složitých termínů. Kniha je orientována na úplné začátečníky a vhodná i pro uživatele seniorského věku.
Keywords: Internet, komunikace, sítě