Žena 50+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2014)
Padesátiny? Žádná tragédie... Obdarujte svoji kamarádku, kolegyni, maminku, tetičku či sestru tím nejlepším dárkem, který ji určitě potěší. Konečně se dozví, že se už nemusí omezovat, věřit reklamám na přípravky proti stárnutí, nosit bikiny, flirtovat, stát v autobuse nebo dbát na štíhlou linii. Humorný text a vtipné ilustrace ji zaručeně pobaví!
Keywords: Humor; Dárkové knížky