Žena 30+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2014)
Slaví vaše kamarádka, kolegyně, sestra či dcera třicátiny? Tato knížka je tím nejlepším dárkem, který ji určitě potěší. Konečně se dozví, že už nemusí chodit do solárka, běhat maraton, učit se vařit nebo čekat na velkou lásku. Může také přestat snít o profesi letušky nebo korunce královny krásy. Humorný text a vtipné ilustrace ji zaručeně pobaví!
Keywords: Humor; Dárkové knížky