Muž 50+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2014)
Tato knížka je tím nejlepším dárkem k narozeninám pro vašeho kamaráda, kolegu, bratra, tátu či švagra, pokud jeho věk začíná číslem 5! Konečně se dozví, že teď už po něm nikdo nebude chtít, aby vypadal dobře, přestal kouřit, nebo dokonce vyhledával pohyb. Už nemusí být nejlepší, přebírat odpovědnost nebo se učit cizí jazyky! Humorný text a vtipné ilustrace ho zaručeně pobaví a potěší!
Keywords: Humor; Dárkové knížky