Muž 40+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2014)
Sháníte skvělý dárek pro svého kamaráda, kolegu, bratra nebo švagra? Už nehledejte, právě jste ho našli! Díky němu se každý čtyřicátník dozví, že už nikdy nemusí zatahovat břicho, sám si vařit, být romantikem, honit se za kariérou, pít nealkoholické pivo nebo chodit na párty 30+. Humorný text a vtipné ilustrace ho zaručeně pobaví!
Keywords: Humor; Dárkové knížky