Rýmy paní Meluzíny Jak si básní počasí - Novák, Petr (Bambook, 2014)
Nápadité a vtipně ilustrované básničky o počasí Veselé říkanky pro děti od 5 let, které pobaví a navíc pomohou s rozvojem slovní zásoby a čtení. Knížka se jen hemží neotřelými metaforami, barvitými a fantaskními obrazy, vtipnými příběhy a sympatickými nadpřirozenými bytostmi, které berou zodpovědnost za vývoj počasí do vlastních rukou.
Keywords: Říkanky a básničky; Říkadla, básničky, písničky