Daňové zákony 2014 Úplná znění platná k 1. 1. 2014 - Marková, Hana (Grada, 2014)
Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů ve znění k 1. 1. 2014 - jde o zákon o daních z příjmů, zákon o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů, zákon o dani z nemovitých věcí (nové označení zákona), zákon o dani z nabytí nemovitých věcí (nový zákon), zákon o dani silniční, zákon o DPH, zákon o spotřebních daních, zákon upravující tři energetické daně a daňový řád. Obsahuje všechny změny včetně změn reagujících na nový občanský zákoník. Předností souboru je vyznačení novelizovaného textu odlišným typem písma a to, že významné novely uvozují odborné komentáře pracovníků, kteří se na přípravě změn v různé míře podílejí. Přehled novelizací, které byly přijaty během roku 2013, je společně se stručným komentářem soustředěn v úvodu publikace.Nejprodávanější daňová publikace v ČR!
Keywords: Daně