Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví 100+10 jednoduchých rad, jak na angličtinu efektivně a bez stresu - 2. vydání - Gruber, David (Grada, 2014)
Chcete se naučit anglicky, ale nedaří se vám nalézt vůli začít? Nevíte, jak rozpoznat dobré učitele, překonat krize či porozumět mluvené řeči? Tato kniha vám pomůže při výběru té nejlepší cesty k angličtině pro vás. Přestaňte být věčným začátečníkem - nebojte se začít!
Keywords: Angličtina