Bájná prasíla - Miška, Johann, Jaroslav, Jan (Alferia, 2014)
Nekonečný příběh o energii-prasíle prostupující v určité struktuře nám známým vesmírem, a proto také vším, co se v něm nachází, nekončí. O tom nás ve své šesté knize zcela nepochybně přesvědčí její velmi vnímavý autor.
Keywords: Uvědomělý život