Síla přítomného okamžiku 15 meditačních cvičení pro plnější a radostnější život - Rossbach, Gabriele (Grada, 2014)
Postrádáte vnitřní klid a spokojenost? Cítíte se být unavení a ve stresu? 15 jednoduchých meditačních cvičení, která můžete provádět na jakémkoliv místě a v téměř každé situaci, vám pomůže nalézt sebevědomí a získat pocit štěstí a pohody v každodenních situacích.
Keywords: Mindfulness; Štěstí a pozitivní myšlení