Sociální péče 2. díl Učebnice pro obor sociální činnost - Arnoldová, Anna (Grada, 2016)
Druhý díl základní učebnice pro obor sociální činnost, která umožní získat všeobecný přehled v oblasti komplexní sociální péče, orientaci v systému sociálních služeb při práci s klienty různých skupin obyvatel dle věku a formy postižení, sociální péči o jednotlivce, rodinu, komunitu.
Keywords: Sociální psychologie; Psychologie odborná