Sociální péče 1. díl Učebnice pro obor sociální činnost - Arnoldová, Anna (Grada, 2015)
První komplexní publikace k tématu v tomto rozsahu u nás! Knihu ocení zejména všichni endoskopisté, gastroenterologové, endoskopické sestry, dále chirurgové, onkologové, radiologové i lékaři jiných odborností.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník