Rekonstrukce chalupy 145 nápadů nadšeného chalupáře - Žák, Jan (Grada, 2014)
V knize určené chatařům a chalupářům je shrnuta řada zkušeností z budování a údržby víkendového stavení. Někomu se mohou hodit rady jak ušetřit peníze využitím menších i větších nápadů a "zlepšováků", kutilové se zase například dozví, jak se dá vyrobit vlastními silami tepelné čerpadlo nebo výtah do podkroví.
Keywords: Hobby