Ohňová kuchařka vaření v pánvi na otevřeném ohni - Kobylinský, Jaroslav (Grada, 2014)
Knížka je určena všem gurmánům, labužníkům, milovníkům vaření a všem kdo milují přípravu pokrmů v přírodě. Autoři v knížce nabízejí čtenářům to nejlepší z toho, co se jim podařilo za několik let vykouzlit v pánvi na otevřeném ohni. Budete překvapeni, jak mohou některá jednoduchá jídla chutnat skvěle.
Keywords: Kuchařky