Stavební příručka 2., aktualizované vydání - Remeš, Josef (Grada, 2014)
Projektanti, architekti, studenti a stavitelé, už se nemusíte probírat spoustou zákonů, norem a vyhlášek! To nejdůležitější pro projektování pozemních staveb najdete v jedné přehledné knize.
Keywords: Stavebnictví