Uživatelská příručka k vaší mysli Nevěřte všemu, co si myslíte - Smith, T., Shawn (Grada, 2014)
Tato kniha je jako mapa, která vás provede pozoruhodnými zákoutími lidské mysli. Zjistíte, jak mysl funguje, jak nepodléhat svým myšlenkám a pocitům, které vás blokují, či jak převzít kontrolu nad svou myslí i životem.
Keywords: Sebedůvěra a emoce