Konečně spí celou noc! Jak pochopit a vyřešit problémy se spánkem vašeho dítěte - Solmaz, Eva (Grada, 2014)
Nevíte, co už posté odpovídat na otázku, zda vaše dítě v noci spí? Pak byste si měli přečíst tuto knihu! Poskytuje rodičům, jejichž dítě jim připravuje bezesné noci, spoustu informací k zamyšlení a hodně úlevy. Autorka osvětluje dětský spánek z různých úhlů pohledu a nabízí netradiční, ale velmi efektivní rady.
Keywords: Rady pro rodiče