Kuchařka pro rodiče malých dětí 2., aktualizované vydání - Gregora, Martin (Grada, 2014)
Druhé vydání velmi úspěšné a navýsost praktické příručky uznávaného pediatra přináší rodičům nejen bohatý receptář jídel pro děti od batolecího do školního věku, ale především cenné rady ohledně racionální dětské výživy, které jsou podloženy jak aktuálními vědeckými poznatky, tak zkušenostmi lékaře-otce.
Keywords: Kuchařky; Výživa dětí