Fotokuchařka Josefa Drábka Vaříme i očima - Drábek, Josef (Grada, 2014)
Podle této kuchařky připravíte chutná a rozmanitá jídla velice snadno. Celkem 82 receptů je tu seřazeno přehledně podle kategorií - nejjednodušší, jednoduché, složitější, pro pokročilé a pro zdatné. Každá fáze přípravy je nejen popsána, ale také zobrazena krůček po krůčku. Odpadají tak veškeré pochybnosti, zda postupujete správně.
Keywords: Kuchařky; Pohostinství