Posilování s balančními pomůckami Druhé vydání rozšířené o TRX - Jebavý, Radim (Grada, 2014)
Pojďte s námi posilovat na TRX!Již druhé vydání průvodce komplexním posilovacím tréninkem s využitím různých balančních pomůcek včetně mobilního lanového závěsného systému TRX.
Keywords: Fitness a kondice