Úvod do studia mezinárodních vztahů - Smolík, Josef (Grada, 2014)
Správný student mezinárodních vztahů potřebuje mít znalosti mezinárodních dějin, práva, ekonomiky a stejně tak i zahraniční politiky a mezinárodní politiky. Tato publikace je právě tím prvním krokem na cestě za poznáním mezinárodních vztahů.
Keywords: Politologie