Srdeční arytmie praktické poznámky k interpretaci a léčbě Překlad 8. vydání - Bennett, H., David (Grada, 2014)
Kniha je překladem 8. vydání úspěšné publikace, které bylo přeloženo do pěti jazyků. První vydání vyšlo v roce 1981. Podává přehledný, stručný, aktuální a praktický návod ke stanovení diagnózy, sledování a léčbě hlavních typů srdečních arytmií s vysvětlením podstaty problému zejména z pohledu praxe.
Keywords: Kardiologie, angiologie