Účetnictví pro úplné začátečníky 2014 - Rubáková, Věra (Grada, 2014)
Chcete se naučit účetnictví a jste naprostý laik, začátečník, student či rekvalifikovaný pracovník? Doporučujeme osvojit si základy účetnictví s předkládanou publikací. Výklad je zaměřen na základní účetní operace prostřednictvím tabulkové formy "Má dáti" a "Dal" a na principy a pojmy používané v účetnictví, které jsou vysvětleny velmi srozumitelným a jednoduchým způsobem. Předností této publikace je to, že jednotlivé pojmy a části výkladu jsou znázorněny na řadě příkladů z různých oborů podnikání. Výsledky řešených příkladů jsou samozřejmostí.
Keywords: Účetnictví