Zákoník práce 2014 - s výkladem Právní stav k 1. 1. 2014 - Neščáková, Libuše (Grada, 2014)
PLATNÉ I V ROCE 2015!Seznamte se se změnami, které přinášejí všechny novely zákoníku práce! Novelizovaný text je pro snadnou orientaci zvýrazněn různým typem písma. Výklad upozorňuje i na problémy při aplikaci pracovněprávních předpisů v praxi. Praktická příručka pro odbornou, ale i laickou veřejnost.
Keywords: Právo