Psychologie písma Humanistický přístup v poznávání osobnosti z rukopisu - Baková, Helena (Grada, 2015)
Kniha, na našem trhu unikátní, přináší v poznávání osobnosti z rukopisu řadu nových témat. Osobitě propojuje celostní grafologii s přístupem humanistického psychologa C. Rogerse a přibližuje základní principy oboru, jenž poskytuje nejen kvalitní psychodiagnostické závěry, ale i hluboce lidský pohled na člověka.
Keywords: Psychologie odborná