Feng Šuej jednoduše změňte svůj život uvnitř a kolem sebe - Graceová, Cheryl (Alferia, 2014)
Ve vzrušující knize autorka představuje devět aspektů života (např. bohatství, rodinu či kariéru), které můžeme pomocí starodávné techniky ovlivnit. Dostává se však ještě hlouběji, tak abychom byli pomocí práce s feng šuej schopni upravit, rozvíjet a naplnit naše osobní vlastnosti, přesvědčení a cíle. Naučí nás využívat sílu intuice a toho, co je pro nás v životě důležité. Na rozdíl od běžných publikací totiž tato kniha přímo ukazuje, jak lze díky tradičnímu učení ovlivnit zcela moderní prvky našeho života, aniž bychom museli opustit stávající postoje.
Keywords: Alternativní léčení; Štěstí a pozitivní myšlení