Jak zklidnit splašenou mysl Cesta k vnitřnímu klidu - Knuf, Andreas (Grada, 2014)
Knížka je určena všem, kteří chtějí ovládnout své myšlenky a vnitřní hlasy a dosáhnout vnitřního klidu a spokojenosti. Díky technikám, které najdete v této knížce, se to naučíte a stanete se pány svých pocitů i myšlenek. Získáte sílu vyrovnat se s obtížnými situacemi a s potěšením si užijete každý okamžik dne.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení