Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy - Jelínková, Ilona (Grada, 2014)
Učebnice pro studenty SZŠ obsahuje základní informace o zdraví, nemoci, prevenci, o vyšetřovacích metodách a postupech, měření fyziologických funkcí a informace o příznacích nejčastějších onemocnění. Zahrnuje i kapitoly z obecné a speciální farmakologie, včetně přehledu jednotlivých lékových skupin.
Keywords: Ostatní odborné předměty