Vedení nových pracovníků v ošetřovatelské praxi pro staniční a vrchní sestry - Pokorná, Andrea (Grada, 2015)
Uvádění do praxe je součástí práce vrchních a staničních sester. Poznatky uvedené v knize slouží k usnadnění adaptačního procesu nových pracovníků.
Keywords: Psychologie a komunikace