Diverzanti a agenti v akci Speciální operace od první světové války do současnosti - Kovář, Milan (Grada, 2014)
Do světa plného napětí, smrtelně nebezpečných operací, diverzních akcí a atentátů vás zavede nejnovější kniha zkušeného autora literatury faktu, který vám představuje 48 nejzajímavějších příběhů, jejichž hrdiny byli příslušníci zvláštních jednotek. Řazeny jsou chronologicky a geograficky obsáhnou takřka celý svět.
Keywords: Militaria