Strašidlář - Mezi námi obry - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2014)
Vydejte se s námi po stopách obrů!Dočtete se o různých monstrech, hrozivých strážcích ukrytých pokladů a dalších obřích pozoruhodnostech z tajemného světa dávných pověstí a pohádek. Veselá vyprávění se střídají s docela strašidelnými, děj není rozvleklý, ale ubíhá jako u dobrodružných filmů, a tak se u četby rozhodně nebudete nudit.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky