Strašidlář - Mezi námi trpaslíky - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2014)
Pojďte s námi za strašidly!Vydejte se s námi za permoníky do českých dolů a také za nejrůznějšími trpaslíky, šotky, plivníky a dalšími pozoruhodnými bytostmi. Některé z nich jsou hodné a dobrotivé, jiné zlé, záludné a potměšilé. V knížce najdete originální mapku s výskytem trpaslíků!
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky