Peníze - milostný příběh zbavte se finančních těžkostí jednou provždy - Northrupová, Kate (Grada, 2014)
Díky této knize poznáte vzorce chování, které vám brání vydělávat nebo ušetřit více, a naučíte se, jak správně posoudit svou současnou finanční situaci a vybudovat plán, kam byste se chtěli dostat a kde byste chtěli nakonec být - ať už je to luxusní byt nebo chatka na horách.Autorka se sama kdysi pomocí těchto technik dokázala vyprostit z vlastního půlmilionového dluhu a dosáhnout úplné finanční nezávislosti.
Keywords: Harmonie těla a duše; Úspěch a motivace