Nadané děti a jejich rozvoj - Mudrák, Jiří (Grada, 2015)
Jaké jsou optimální podmínky rozvoje dětského potenciálu k učení? Jak dostatečně uspokojit vzdělávací potřeby nadaných dětí? Jak dále rozvíjet jejich schopnosti a motivaci? Nad tím se zamýšlí tato odborná publikace, kterou jistě ocení rodiče, pedagogové, psychologové i studenti pedagogických oborů.
Keywords: Rady pro rodiče; Předškolní pedagogika