Vývoj batolete Od jednoho roku do tří let - Gregora, Martin (Grada, 2016)
Máte doma batole? Jistě se vám denně nad hlavou vznáší spousta otazníků. Úspěšný pediatr a zkušený otec v jedné osobě spolu s odbornicí na předškolní výchovu nabízejí střízlivé, odborné a z českého prostředí vycházející rady pro všechny rodiče batolat.
Keywords: Rady pro rodiče