Klub vánočních sirotků - Becca, Freeman (Ikar, 2024)
Hannah a Finn spolu už od vysoké školy tráví každé Vánoce. Ani jeden z nich nemá na svátky kam jít - Hannah zemřeli rodiče a Finna se matka s otcem zřekli kvůli jeho orientaci. Časem se společně přestěhují do New Yorku a k jejich netradičním svátečním dobrodružstvím se připojí i stylová Priya a tajemný Theo. V přátelství tak naleznou pocit sounáležitosti i rodinné vazby, jež postrádali. Jenže když Finn oznámí, že se stěhuje do L. A., mohou být letošní Vánoce jejich posledními. Hannah se ve snaze udržet si kamarády odcizuje svému příteli. Finn mezitím bojuje s nevyslovenými city k Theovi. Obávané změny však mohou být přesně tím, co všichni potřebují...
Keywords: Společenské romány