Panda a dráček - James, Norbury (Pragma, 2024)
"Vychutnejte si uklidňující vliv pandy, která vám připomene širší souvislosti a naučí vás ocenit jednoduchost všedních okamžiků. Podívejte se na své okolí zvídavým okem dráčka, přítele, který je možná malý, ale zato má velké srdce. Přátelé panda a dráček společně putují ročními obdobími. A přestože občas sejdou z cesty, vždy tak objeví úžasné věci. Prožívají radosti i strasti, které nás všechny spojují. Učí se žít v přítomnosti, smířit se s nejistotami a společně nacházejí sílu k překonání životních překážek. Dobrodružství pandy a dráčka jsou inspirována buddhistickou filozofií a spiritualitou a obsahují myšlenky, které autorovi pomohly v těch nejtěžších časech."
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše; Úspěch a motivace