Padesátka v nouzovém stavu - Vtipné povídky nejen z karantény - Hana, Hřebejková (Brána, 2021)
Autorka úspěšné sbírky Ať žijí padesátnice Hana Hřebejková přichází s dalšími vtipnými povídkami nejen z karantény. Co když si potají jdete nechat udělat vlasy do zavřeného salonu a zrovna uprostřed barvení vás překvapí policejní kontrola? Jak se zbavit ďábelské kočky, která jako by se narodila jenom proto, aby nám znepříjemňovala život? A co s vysněnou dovolenou v Římě, kterou kazí vedro a hyperaktivní průvodkyně? Nevšedními příběhy inspirovanými všedním životem provází sympatická hrdinka Zuzana a její rodina, která každou patálii komentuje s humorem sobě vlastním.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány