Jak si správně přát Dosáhněte svých cílů a uskutečněte své sny - Webster, Richard (Alferia, 2013)
Kniha vás naučí přát si správným způsobem, tak, aby se vám splnily všechny vaše sny. Každý má v sobě přirozenou schopnost lidské mysli dosáhnout svých cílů pomocí tvůrčí představivosti, která vám pomůže dosáhnout skutečně přelomové a pozitivní změny ve vašem životě. Zkušený autor vám představí efektivní systém, jak si plnit sny, a také účinné metody, jak se vypořádat s těžkostmi, které na své cestě potkáváme.Pomocí tvůrčí představivosti můžete například:· zlepšit své zdraví· najít a vybudovat naplňující vztah· vylepšit svou kariéru a vydělat více peněz· rozšířit své možnosti a kreativitu· zbavit se depresí a špatných nálad
Keywords: Úspěch a motivace; Štěstí a pozitivní myšlení