Aktuální problémy pedagogiky ve výzkumech studentů doktorských studijních programů XVI: Working Academics Value Excellence for International Teachers. Sborník z konference - Buchtová, Tereza (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Recenzovaný sborník předkládá šedesát příspěvků z mezinárodní vědecké konference "Aktuální problémy pedagogiky ve výzkumech studentů doktorských studijních programů XVI: Working Academics Value Excellence for International Teachers", která se dne 4. listopadu 2020 uskutečnila na půdě Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Keywords: Pedagogika