Druhá derivace touhy I. Člověk duše‑vnější - Sedláček, Tomáš (65. pole, 2018)
První díl trilogie úvah Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi, které se v posledních letech dotýkaly nás všech.
Keywords: Žurnalistika a komunikace