Nebe nad solnou zahradou - Tabea, Bachová (Ikar, 2025)
Julie a Álvaro jsou spolu šťastní. Tradiční solná zahrada se znamenitou mořskou solí je úspěšná. Juliina malá restaurace čím dál oblíbenější. Všechno by mohlo být krásné, kdyby si Juliin bratr Jens nevzal do hlavy, že v jejich blízkosti otevře potápěčské centrum pro turisty. To by totiž narušilo ekosystém na pobřeží i solnou zahradu... Dokáže Julie zachránit solnou zahradu i jedinečný podvodní svět? Bude se muset rozhodnout mezi svou rodinou a mužem, kterého miluje?
Keywords: Společenské romány