De perfecte wijk (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Twee) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
In DE PERFECTE WIJK (boek #2) lijmt Jessie Hunt, 29, profiler, de stukken van haar gebroken leven weer aan elkaar en verlaat ze de buitenwijken om opnieuw te beginnen in Downtown Los Angeles. Maar wanneer een rijke society dame vermoord wordt, moet Jessie, die op de zaak wordt gezet, teruggaan naar de perfect uitziende buitenwijken om op een krankzinnige moordenaar te jagen tussen de valse façades van normaliteit en de sociopatische vrouwen. Jessie leeft weer op in Downtown LA en weet zeker dat ze de nachtmerrie van de buitenwijken achter zich gelaten heeft. Ze is er klaar voor om haar mislukte huwelijk los te laten en ze vindt een baan bij een lokaal politiekantoor nadat haar toelating tot de FBI Academy werd opgeschort. Ze krijgt een ongecompliceerde moord in een rijke wijk toegewezen, een eenvoudige case om haar carrière te starten. Maar haar bazen weten niet dat er meer aan de hand is met deze case dan iemand kon vermoeden. Niets kan haar voorbereiden op haar eerste case, die haar zal dwingen om te wroeten in de geesten van de rijke stellen uit de buitenwijken waarvan ze dacht dat ze die in het verleden achtergelaten had. Jessie beseft dat achter hun gepolijste familiefoto's en gemanicuurde hagen perfectie niet is wat het lijkt. Als spannende, psychologische thriller met onvergetelijke personages en suspense die je hart sneller doet slaan, is DE PERFECTE WIJK het tweede boek in de meeslepende reeks waardoor je tot diep in de nacht wil blijven lezen. Het derde boek in de Jessie Hunt reeks - HET PERFECTE HUIS - is nu ook beschikbaar.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky