Innan han dödar (En Mackenzie White-deckare - Bok 1) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
Från den bästsäljande författaren Blake Pierce kommer nu en ny pulshöjande deckarserie. Mitt ute bland majsfälten i Nebraska hittas en kvinna död och fastbunden vid en påle, offer för en vansinnig mördare. Polisen inser snart att de har att göra med en seriemördare - och att han bara har börjat. Kriminalinspektör Mackenzie White, ung, tuff och smartare än de åldrade, sexistiska männen i den lokala poliskåren, kallas motvilligt in för att försöka lösa fallet. Det tar emot för de andra poliserna att erkänna att de behöver hennes unga, skarpa sinne, som redan har lyckats lösa tidigare ouppklarade brottsfall som lämnat dem handfallna. Men även för Mackenzie framstår det här nya fallet närmast som en gåta utan svar, ett fall vars like varken hon eller den lokala poliskåren någonsin tidigare sett. När FBI kallas in för samarbete påbörjas en intensiv jakt. Mackenzies mörka förflutna, hennes misslyckade relationer och hennes uppenbara attraktion till den nya FBI-agenten, tvingar henne att möta sina egna demoner samtidigt som mördaren tar henne till de allra mörkaste delarna av hennes inre. När hon gräver sig allt djupare ner i mördarens värld, besatt av att hans vrickade psyke, inser hon att ondska verkligen existerar. Hon hoppas bara att hon inte ska bli fullkomligt uppslukad av det, samtidigt som hela hennes liv faller isär omkring henne. När fler offer hittas och en hektisk kamp mot klockan påbörjas, så finns det ingen annan utväg än att hitta honom innan han dödar igen. INNAN HAN DÖDAR är en mörk psykologisk thriller med pulshöjande spänning, samt början på en fängslande ny bokserie - och en älskvärd ny karaktär - som kommer få dig att vända sida efter sida långt in på småtimmarna. Den andra boken i deckarserien om Mackenzie White finns ute nu! Ute nu finns också BORTA (En Riley Paige-deckare - Bok 1), en bästsäljare (etta på Amazons bästsäljarlista) med över 350 femstjärniga recensioner - och gratis att ladda ner!
Keywords: Krimi, detektivky