Vanitas 3: Rudá jako oheň - Ursula, Poznanski (Kalibr, 2023)
Grandiózní finále květinářky s temnou minulostí. Její pronásledovatelé ji vyslídili ve Vídni. Rakouská policie hledá Carolin v souvislosti s případem vraždy. Na útěku je úplně sama. Odjíždí do Frankfurtu, hlavního sídla svých nepřátel, do jámy lvové. Je to pro ni nejnebezpečnější a zároveň nejméně pravděpodobné místo pobytu. Ale také jediné útočiště, kde vidí šanci, jak skoncovat se svou noční můrou.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory