Bolest v medicíně - Ptáček, Radek (Grada, 2024)
Kniha je již 14. sborníkem příspěvků přednesených na další z konferencí na téma etiky a komunikace v medicíně, které od roku 2011 každoročně pořádá Česká lékařská komora. Tentokrát je monografie zaměřena na bolest v medicíně.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika